Ervaringen Opleidingen en Cursussen

Annemiek

Annemiek

Cijfer 8,5

Ik heb veel over mijzelf geleerd, vanuit welke waarden ik handel, de opleiding heeft mij nog meer zelfinzicht gegeven. En ik heb ontdekt dat coachen goed bij mij past. Waanzinnig wat deze opleiding teweeg heeft gebracht. Daar ben ik ze dankbaar voor!

Cherrel

Cherryl

Cijfer 9

Deze opleiding heeft mij geleerd meer met een helicopterview naar dingen te kijken. Iedereen krijgt de ruimte tijdens de dagen en dat is fijn. De wijze waarop de opleiding gegeven wordt vind ik: awesome!

Lieke

Lieke

Cijfer 7,5

Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Daarnaast heb ik veel over mijzelf geleerd; over mijn kernwaarden bijvoorbeeld. Het is heel fijn om te weten waar ik voor sta!

Sam

Sam

Cijfer 8

Een fijne werksfeer!
Ruimte om jezelf te kunnen zijn maar ook om te luisteren. De afwisseling tussen de stukken theorie en het uitvoeren van persoonlijke opdrachten was echt heel prettig. Doordat de theorie ook in de praktijk gebracht werd kreeg de soms wat abstracte theorie goed vorm.

Susan

Susan

Cijfer 8/9

De coaches zijn heel goed. Ze hebben een heel scherp analyserend vermogen. Goede vraagstellingen. Ze leiden je naar de kern. Het heeft mij zeker iets opgeleverd. Na deze dagen denk ik: wat een mooi vak!