Hoe werken wij?

Wille werkt resultaat en doelgericht. We besteden tijdens het oriënterend gesprek en de intake veel tijd aan het formuleren van jouw wensen en doelstellingen waardoor je aan het eind van het traject heb jij de antwoorden waarnaar je op zoek bent.

Werkmethode

Wille gaat samen met jou op zoek naar jouw drijfveren, talenten en capaciteiten. Ook begeleiden we je in de zoektocht naar die ene geschikte baan of werkervaringsplaats. Hoe doen we dat?

We houden ervan gestructureerd te werk te gaan. We werken met verschillende programma’s opgedeeld in fases. Aan het begin van het traject ontvang jij een persoonlijk werkboek met daarin oefeningen en opdrachten afgestemd op jouw situatie en de fase waarin je je bevindt. Deze opdrachten zijn jouw hulpmiddel om je persoonlijke vraagstuk op te lossen en je doel te bereiken. De opdrachten hebben een vooral praktische insteek maar gaan soms ook de diepte in.

Ook hebben we de beschikking over de meest moderne online assessments en persoonlijkheidstesten om jouw persoonlijkheid te onderzoeken en te achterhalen welke branches en functies bij jou passen. We werken met IXLY en met TMA.

Weet je precies wat je wilt en ben je toe aan die betaalde baan? We leren je zo effectief mogelijk solliciteren. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een representatief CV hebt en sollicitatiebrieven verstuurt die to the point zijn. Maar we leren je ook hoe je jezelf presenteert middels een goede persoonlijke pitch. Tot slot zetten we ons netwerk in om jou die mooie baan te bezorgen.

Je bent van harte welkom op 1 van onze kantoren voor een persoonlijk gesprek. Mocht je wat verder weg wonen dan kunnen we ook online het gesprek aangaan.

Een gesprek in de buitenlucht is ook mogelijk middels wandelcoaching. Een gesprek tijdens een wandeling in de natuur werkt helend en geeft je weer een ‘fris hoofd’. Wij hebben onze methoden zo aangepast dat er ook buiten gewerkt kan worden aan jouw doelstellingen.

Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.