Klikgesprek

Wanneer je geïnteresseerd bent in een loopbaan, – of re integratietraject bij Wille ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Je kunt je bij ons aanmelden via telefoon (06 – 83 10 73 25) of via mail.

Je wordt door ons uitgenodigd voor een zogenaamd oriënterend gesprek (ook wel een klik-gesprek genoemd) op een kantoor van Wille bij jou in de buurt

Onder het genot van een kop koffie of thee maak je kennis met de loopbaan,- of reïntegratiecoach. Deze persoon is ook meteen de coach die jou tijdens jouw gehele traject gaat begeleiden.

We werken altijd op individuele basis dus je komt nooit in een groep terecht. We nemen ruim de tijd om naar je verhaal te luisteren. Door veel tijd te besteden aan het klik-gesprek kunnen we je namelijk vervolgens ook goed adviseren over de te nemen vervolgstappen.

Misschien komen we samen wel tot de conclusie dat je behalve aan je mentale gezondheid ook wil werken aan je fysieke conditie. Ook dit kan bij Wille.

Naast loopbaan,- en re-integratiecoaches werken we met de beste personal trainers maar ook bijvoorbeeld met budgetcoaches en taalcoaches. Het is maar net wat jij nodig hebt om weer vooruit te kunnen!