Modulaire Diensten

Voor sommige mensen is het nog een te grote stap om een Werkfit of Naar werk traject te starten. Daarom zijn de zogenaamde Modulaire re-integratiediensten in het leven geroepen. Wille biedt de onderstaande Modulaire re-integratietrajecten:

Klanttevredenheidscijfer:

8,5

Modulaire diensten

Participatie interventie:

We brengen samen met jou jouw huidige situatie in kaart en ondersteunen om de regie op het leven weer terug te krijgen. We bespreken wat je nodig hebt om jouw zelfvertrouwen te vergroten, problemen waar je tegen aan loopt op te lossen en een groter netwerk op te bouwen.

Bevorderen maatschappelijke deelname:

Dit traject is bedoeld om jouw weerbaarheid te verhogen waardoor een activiteit in groepsverband buitenshuis realiseerbaar wordt. Samen met jou gaan we niet alleen aan de slag met het verhogen van je fysieke en psychische weerbaarheid, maar ook aan het versterken van je motivatie, je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. 

Studiebegeleiding:

Als jouw studievaardigheden niet meer helemaal up-to-date zijn of als privéomstandigheden het moeilijk maken om je te concentreren op de les, dan is het een grote stap om een opleiding te gaan volgen. Dit traject zet het UWV in om voortijdige uitval tijdens uw opleiding te voorkomen. 

 

 

Mieke van der Schaft

Na een burn-out met vertrouwen de toekomst in.

 

Na 24 jaar werken werd mijn functie opgeheven. Dit was een grote klap die helaas resulteerde in een burn-out. Het UWV raadde mij aan om een Werkfit Maken traject te gaan volgen om samen met een re-integratie adviseur te werken aan herstel. Na meerdere bureaus te hebben onderzocht heb ik gekozen voor Wille. In het begin was het best lastig. Ik was het vertrouwen in mezelf, de maatschappij en al helemaal in werkgevers volledig kwijtgeraakt. De re integratiecoach toonde begrip en dat had ik precies nodig. Ik kreeg steeds meer vertrouwen en durfde steeds meer.

Wille werkt in veel verschillende steden in Nederland. Er is altijd een coach bij jou in de buurt!