Naar Werk

Ga je een Naar Werk traject volgen? Dan heb je waarschijnlijk samen met je contactpersoon van het UWV de conclusie getrokken dat je er klaar voor bent om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Als je langere tijd niet gewerkt hebt kan dit best een spannende stap zijn. Wille begeleidt je bij je sollicitatie activiteiten. Wat gaan we doen? Met onze kennis van de arbeidsmarkt weten we wat er speelt en waar de kansen voor jou liggen om een duurzaam passende baan te bemachtigen.

Klanttevredenheidscijfer:

8,9

Modulaire diensten

Sollicitatie activiteiten

We stellen een representatief CV (zeg maar anno 2023) op. We gaan samen sollicitatiebrieven schrijven die ’to the point’ zijn.

 

Netwerk

We zetten ons uitgebreide netwerk in om voor jou een mooie baan te vinden. 

Ook leren we je om jouw eigen netwerk ten volle te benutten. Denk aan Linkedin en andere social media maar ook door gesprekken met jouw omgeving aan te gaan.

 

Personal Branding

We helpen je bij het voorbereiden op jouw sollicitatiegesprekken en of videopitch. We formuleren en oefenen samen jouw persoonlijke pitch.

 

Training

Een training Social Media en / of Linkedin is mogelijk binnen het Naar Werk traject

Rob Visser

’60 plusser en succesvol weer aan de slag.’

Tot mijn 55ste heb ik altijd hard gewerkt. Op die leeftijd kreeg ik helaas een hartaanval en heb ik een open hartoperatie ondergaan. Daarna wilde ik toch graag weer aan de slag maar wist niet goed hoe en waar te beginnen. Gelukkig kwam ik bij de dames van Wille terecht. Vanaf dag 1 was dat een warm bad.
Ik zat vanwege mijn situatie echt in de put maar ieder keer weer was het een feestje om met de re integratiecoach te mogen praten.

Wille werkt in veel verschillende steden in Nederland. Er is altijd een coach bij jou in de buurt!