Partners

Esther de Jonge

Freelance Loopbaan,- en reïntegratieadviseur

Esther is freelance loopbaancoach bij Wille. Zij begon haar eigen loopbaan ooit in de zakelijke dienstverlening en heeft daarin 20 jaar verschillende rollen in het management vervuld. Sinds een aantal jaren heeft Esther haar eigen coachingsbedrijf.

”Ik heb mij ontwikkeld als professioneel talent, -en zelfleiderschap coach, loopbaancoach en trainer. De afgelopen jaren heb ik veel kandidaten mogen begeleiden bij het waarmaken van hun ambities zonder zichzelf te verliezen. Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat mensen hun talent leren ontdekken EN toepassen, zodat hun werkgeluk substantieel toeneemt. Bij Wille staat het plezier voorop. Een waarde die voor mij persoonlijk dan ook heel belangrijk is. Niet voor niets hangt bij mij deze toepasselijke spreuk aan de muur: Life is short, smile while you still have teeth!”

Antoinette Overzet – Valkema

Freelance Loopbaan, -en reïntegratie adviseur

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de financiële dienstverlening. Als snel merkte ik dat ik iets meer mét mensen en vóór mensen wilde betekenen en heb toen de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Voor diverse organisaties was ik verantwoordelijk voor de in-door-uitstroom van flexpersoneel.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als consultant kreeg ik de kans te gaan werken als loopbaancoach en trainer. Een mogelijkheid die ik kreeg doordat ik zelf de keuze heb gemaakt om op zoek te gaan naar een andere baan. “Ik heb zelf ervaren dat wanneer je (weer) energie krijgt van je werk, je een gelukkiger mens bent!”

Al bijna 10 jaar werk ik als loopbaancoach en trainer en begeleid ik dagelijks kandidaten in hun zoektocht naar nieuw werk(geluk). Mijn werkwijze is inspirerend, enthousiast en praktisch. ‘Wanneer je stappen durft te zetten, kom je verder’. Als werkgeluk-deskundige adviseer en motiveer ik kandidaten om keuzes te maken in hun loopbaan. Mijn motto is: ‘Wees gelukkig in je werk. Doe waar je goed in bent en waar je voldoening uit haalt!’

Want ‘Wille’ in je werk is het allerbelangrijkste dat er is!

Mirjam Schaap

Positiviteit, kijken naar kansen, terug naar jouw vlam, dit zijn wel woorden die mij typeren. Ik hou van boeiende gesprekken voeren met mensen over waar ze vandaan komen , wat hen drijft en vooral ook waar ze naartoe willen. In binnen en buitenland heb ik met mensen mogen werken. Van grote corporates tot training geven onder een mango tree, ik heb in veel verschillende settingen op veel verschillende thema’s mogen werken. De rode draad is Werk, Persoonlijke ontwikkeling en Groei.

Werk is belangrijk, ik heb zelf jaren voor Randstad en Yacht gewerkt dus ik heb veelvuldig gezien wat werk voor mensen kan betekenen. Werk is belangrijk maar zonder een goede basis kan het lastig zijn om tot je recht te komen in een baan. Daarom is werk 1 van de pilaren waar ik binnen trajecten naar kijk. Vanuit mijn achtergrond in coaching, loopbaancoaching, re-integratie 2e spoor, outplacement, vitaliteit, boks coaching en stress en burnout coaching kijk ik altijd naar het grotere geheel. Ik kijk ik naar thema’s als algehele vitaliteit: Inspanning, ontspanning, slaap, voeding en omgaan met stress. Het ontdekken van gedachtenpatronen en daarmee gedrag en gewoonten onder de loep nemen, dat vind ik interessant en daar haal ik veel uit.

Wat ik zo mooi vind aan werken bij Wille is dat er zoveel ruimte is voor de persoon. De coaching is altijd persoonlijk en afgestemd op de persoon en wat zijn of haar wensen zijn. Daarom werk ik met veel plezier bij Wille.

Tanja van Veen

Freelance Loopbaan, – en reïntegratieadviseur 

Tanja is coach en trainer met als specialisatie verzuim en re-integratie. Zij is als zelfstandige verbonden aan Wille. Na een korte medische loopbaan in het ziekenhuis wilde ik meer voor mensen betekenen.

 Ik ben geswitcht naar het bedrijfsleven en werkte achtereenvolgens als intercedent, casemanager taakdelegatie en casemanager HR. De afgelopen 7 jaar heb ik mij verbreed als (loopbaan) coach/trainer, allround verzuimspecialist en daarnaast als yoga en meditatiedocent.

Mijn van nature nieuwsgierige aard in wat mensen drijft is mijn motor in mijn werk. Ik heb zelf het geluk gehad een hele reis te mogen maken in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling waardoor er steeds meer innerlijke vrijheid komt. Dat gun ik een ieder! Mijn rol is die van geïnteresseerde voorbijganger. Even loop ik mee, geef ik terug wat ik hoor, zie en voel. Reik ik aan wat ik zelf heb mogen leren en stap jij verder op jouw levenspad en loopbaanpad. Iets lichter, vrijer, met een rugzak aan tools en vol zelfvertrouwen.

Mariëtte de Groot

Freelance Loopbaan, – en reïntegratieadviseur

Mariëtte is freelance loopbaancoach bij Wille. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als HR- & Loopbaanadviseur en was in die periode veel bij re-integratie van uitgevallen medewerkers betrokken. Sinds april 2020 heeft zij haar eigen loopbaan coaching bedrijf.

‘Ik ben een ervaren Loopbaan- en HR-adviseur met passie voor het in beweging brengen van mensen. Ik maak graag een optimale match tussen mens en werk.
Medewerkers in hun kracht zetten, hen begeleiden bij de zoektocht naar de baan die bij hen past, is mijn persoonlijke missie. Ik ben ervan overtuigd dat mensen alles in huis hebben en dat alleen nog voor zichzelf in kaart hoeven te brengen. Ik help hen daarbij, praktisch, laagdrempelig en in hun tempo. De cliënt heeft de regie! 
Vanuit een jarenlange werkervaring in profit- en non-profit organisaties, onder andere bij Randstad, Reinier de Graaf Ziekenhuis en TU Delft weet ik wat werkgevers belangrijk vinden bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Ik check regelmatig CV’s en motivatiebrieven, voer selectie- & arbeidsvoorwaardengesprekken en weet waar recruiters en HR-adviseurs op letten. 
De doelgroepen waarmee ik ervaring heb: technisch en ICT, medewerkers in het maatschappelijk zorgdomein, gezondheidszorg, administratief/ balie/ secretarieel, wetenschappers (waaronder promovendi en docenten), sales, MKB, staf, (communicatie, beleidsmedewerkers, marketing, finance, facilitair, HR), ZZP’ers (opstart).’

Anne van Arem-Visser

Freelance Loopbaan, – en reïntegratieadviseur

Anne werkt als freelance loopbaancoach bij Wille. Zij heeft Psychologie gestudeerd en is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen. Ze begon haar carrière in de uitzendbranche en heeft daar ook een paar jaar een leidinggevende rol vervuld. Sinds een aantal jaar werkt ze als (loopbaan)coach, trainer en assessmentpsycholoog.

 ‘Het drijft mij om bezig te zijn met de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen. Ik krijg er energie van om samen te reflecteren en op zoek te gaan naar drijfveren, talenten en patronen, om vervolgens met elkaar te onderzoeken op welke manier je in je kracht zit of kunt komen. Met als uiteindelijk doel om zoveel mogelijk werkgeluk na te streven! Daarnaast begeleid ik (zowel individueel als groepsgewijs) mensen bij onderwerpen als sollicitatievaardigheden, personal branding, cv’s, sollicitatiebrieven en LinkedIn.’

Gaby Shaffrath

Loopbaanadviseur Den Haag e.o.

 Gaby is loopbaancoach en als zzp-er aangesloten bij Wille. Na haar rechtenstudie te hebben afgerond heeft ze ruim 20 jaar ervaring opgedaan met name in leidinggevende rollen. Coachend leiderschap is een stijl die van nature bij haar past. Na een 2- jarige opleiding te hebben gevolgd op het gebied van coaching en counselling, is ze in 2011 full time gestart met haar eigen bedrijf. Een van haar specialisaties is loopbaanbegeleiding. Ze is door de NOLOC gecertificeerd Register Loopbaan professional en gecertificeerd NOBCO Senior Practititioner Coach.

“Totdat ik op een dag in de spiegel keek en een vrouw zag in een gouden kooi, die ik niet meer herkende. Ik realiseerde mij dat ik een hoofdrol speelde in een verhaal dat niet meer bij me paste op dat moment en stelde mezelf de vraag, waar word ik nu echt blij en gelukkig van? Ik werd geraakt door het diepere verlangen om betekenisvol te willen zijn en echt het verschil te kunnen maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Dit verlangen heeft ertoe heeft geleid, dat ik begin 2011 de gouden kooi heb verlaten en ervoor heb gekozen om mijn eigen bedrijf naar een “next level” te tillen. Ik geef toe, daar was moed voor nodig en tegelijkertijd wist ik dat dit het juiste was om te doen.

” If you don’t challenge yourself, you will never realize, what you can become”

Ik gun ieder mens, om het gevoel van flow te ervaren, eigen potentieel te erkennen en de beste versie van jezelf te kunnen zijn.
Daarbij geloof ik in een leven lang leren, ontwikkelen en verwonderen. Mijn overtuiging is dat de wereld een stuk mooier wordt, als ieder mens voorbij het oordelen, vanuit een open mind, naar zichzelf en de wereld kijkt “

Suzanne van Weerd 

Freelance Budgetcoach 

Suzanne van Weerd geeft mensen financieel overzicht wanneer zij dat zelf even kwijt zijn. ‘Als Casemanager en Arbeidsdeskundige ben ik werkzaam bij een arbodienstverlener. Daarnaast ben ik financieel coach en begeleid ik cliënten van Wille.  

De vragen die mij bereiken zijn heel divers. Mensen maken zich zorgen over hun financiële situatie wat het herstel en re-integratie op de arbeidsmarkt belemmert. Soms zijn inkomsten naar beneden gegaan vanwege bijvoorbeeld ontslag of ziekte wat voor veel onrust kan zorgen. Ook een uitkeringssituatie kan dingen veranderen. Het inzicht in de financiële situatie ontbreekt en het is lastig om te overzien wat in de toekomst de gevolgen zijn van een substantiële inkomstendaling. Bij elke cliënt zorg ik dat er inzicht komt in de eigen financiën en dat men het overzicht weer terugkrijgt. Ook geef ik tips en advies om financiële grip te houden en doelen te bereiken. Dat men hun situatie openlijk kan bespreken, er echt geluisterd wordt en dat er zicht is op verbetering geeft de cliënt rust en zorgt ervoor dat ze gericht ergens naar toe kunnen werken. Zodat ze zich met een ‘vrij’ hoofd uiteindelijk weer kunnen richten op waarvoor ze zich bij Wille hebben aangemeld: herstel en terugkeer naar de arbeidsmarkt’.

Sven Lispet

Personal trainer Rotterdam e.o.

Nadat het opleidingsniveau voor het Korps Mariniers officieren werd verhoogd naar VWO, ben ik de opleiding HALO gaan volgen. Hierin is mijn passie tot het begeleiden en coachen van individuen en groepen gegroeid en ontwikkeld. In de afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan in sportscholen, personal training studio’s, scholen (kinderen met enkele- of meervoudige beperkingen), bij mensen aan huis of buiten in parken met bootcamp vormen.

Tijdens de training kunnen er diverse materialen gebruikt worden. Het is voor mij van belang dat de type training aansluit bij de persoon die begeleid wordt. De manier van training geven verschilt per persoon, ik kan lief, aardig, streng of neutraal zijn, gebaseerd op wat iemand nodig heeft. Plezier en gezelligheid tijdens de training staat centraal. Het merendeel van de mensen die ik persoonlijk begeleid, zijn mensen met oude/nieuwe blessures, terug komen van een operatie, meer zelfvertrouwen willen krijgen of ouders met kinderen thuis.
“Zelf ben ik iemand die van sporten houd en deze passie met andere wilt delen. Daarnaast ben ik zelf toen ik dertien jaar was begeleid met het opbouwen van spiermassa rondom mijn schouders doordat ik teveel kraakbeen heb. Door deze begeleiding zijn mijn schouders niet meer uit de kom geschoten, waar ik tot de dag van vandaag nog steeds profijt van heb. Iemand kunnen helpen en ondersteunen zodat hij of zij de dagelijkse bezigheden weer kan oppakken is iets wat mij veel voldoening geeft. Of je doel gebaseerd is op het herstellen van de spieren, ontwikkeling op mentaal vlak of beide maakt voor mij niet uit. Als ik jouw kan helpen weer terug te komen op jouw eigen niveau en erna verder te brengen dan ben ik er voor jou.”

Jacoba Wallet

Freelance Budgetcoach

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar financiële coaching en budgetbeheer. Door middel van deze diensten draag ik graag mijn steentje bij om mensen financieel weer de juiste richting op te krijgen en te houden.

Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid zijn voor mij in de samenwerking erg belangrijk. Het is mijn passie om structuur aan te brengen in een onoverzichtelijke en soms uitzichtloze situatie. Daarnaast is het ontzettend fijn als mensen na een bepaald traject weer volledig zelfstandig de financiële zaken kunnen oppakken en/of schuldenvrij zijn en weer met een frisse start verder kunnen. Financiële zelfredzaamheid is een mooi doel waarin ik altijd zal streven samen met de client.

Het mooie aan het werk als financieel coach is het persoonlijke contact met de client en het maatwerk wat ik kan bieden. Naar elkaar omzien door middel van financiële coaching is soms net het steuntje in de rug wat mensen nodig hebben in onze huidige maatschappij.

Petra de Jong

Freelance Taalcoach

Petra de Jong is freelance taalcoach bij Wille. Zij studeerde communicatiewetenschap en werkte jarenlang als communicatieadviseur bij diverse corporate bedrijven. In 2012 besloot zij zelfstandig verder te gaan als tekstschrijver en ging daarnaast aan de slag als taalcoach bij VluchtelingenWerk Nederland. Sinds 2017 verzorgt zij taalcoaching voor cliënten van Wille.

“Het is erg leuk en inspirerend om mensen verder te helpen met taalcoaching. Maatwerk is daarbij heel belangrijk: waar komt iemand vandaan, wat is het huidige niveau, wat zijn de uitdagingen, (loopbaan)doelen en persoonlijke interesses? Als taalcoach bij Wille streef ik ernaar om daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat de mensen daar in de praktijk echt wat aan hebben. Bovendien is taal leuk, dus ik probeer zoveel mogelijk ‘wille’ in de lessen te brengen!”

Ben Skinner

Personal trainer en sportmasseur

Rise Up Sporttherapie is opgericht door personal trainer en sportmasseur Ben Skinner. Ben is geboren en getogen in de Amerikaanse staat Michigan en woont sinds 2004 in Nederland. In 2010 is hij afgestudeerd als Sportmasseur bij het Nederlands Genootschap van Sportmassage.

Daarnaast heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van blessurepreventie, bewegingsleer, bewegingsanalyse, kinesio taping en andere vormen van massage. Sinds zijn afstuderen heeft Ben veel ervaring opgedaan als sporttherapeut.
“Ik ben 45 jaar oud, woon samen met mijn vriendin en stiefkinderen. Vanaf mijn 5e ben ik fanatiek bezig met sporten. Denk hierbij aan voetbal, honkbal en American Football. Basketbal en atletiek waren echter mijn grootste liefdes. Op mijn 16e kwam ik voor het eerst in aanraking met wat nu al jaren mijn vak is. Ik liep een rugblessure op tijdens een basketbalwedstrijd. Meerdere artsen en evenzoveel scans konden niet boven water krijgen wat er aan de hand was, terwijl de blessure steeds terug bleef komen. Pas op mijn 20e werd ik doorverwezen naar een massagetherapeut; na zes maanden behandeling waren de klachten verdwenen – en zijn ze tot op de dag van vandaag niet meer teruggekomen.
Uiteindelijk heeft deze blessurebehandeling ertoe geleid dat ik in 2009 gekozen heb voor een opleiding tot sportmasseur. Na mijn afstuderen in 2011 opende ik mijn eerste praktijk, Sportmassage072, waarin ik sporters van alle niveaus heb behandeld en begeleid in het realiseren van hun doelen. Ik heb naast mijn werk meerdere cursussen binnen dit vakgebied gevolgd en aanvullende certificaten en diploma’s behaald. Ik zal mij ook altijd verder blijven ontwikkelen, in de hoop om nog meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen.

Sacha Blesgraaf

Personal trainer Haarlem (private gym) 06-28447428  

 Al heel jong wist ik dat ik van sport mijn werk wilde maken. Zelf heb ik diverse sporten uitgeprobeerd en heb ik doelgericht toe gewerkt naar een opleiding op CIOS waar ik in 2016 ben afgestudeerd in de richting Sport, Gezondheid en Vrijetijdsmanagement. Direct na het behalen van mijn diploma kreeg ik de mogelijkheid om een eigen privé sportruimte in gebruik te nemen en zo ben ik, naast mijn parttime werk als fitnesstrainer, mijn eigen bedrijf Totaal Fit begonnen.

 De naam staat voor het Totaal Fit maken van de mensen die bij mij trainen. Om tot dat totaalpakket te komen heb ik nog diverse opleidingen afgerond zoals Gewichtsconsulent en Stress- en slaapmanagement.
Mijn trainingen zijn op maat en aangepast aan het niveau van de sporter. Ik richt mij vooral op de functionele training van het lichaam en het verbeteren van de conditie. Als trainer is het leuk om te zien hoe mensen groeien, dat ze soms letterlijk meer kracht uitstralen en dingen doen waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze het zouden kunnen.

Pouya Arami

Personal trainer Den Haag e.o.

Van jongs af aan heb ik een affiniteit gehad met sport. Zelf heb ik vroeger aan topsport gedaan, maar door een blessure kreeg mijn toekomst een andere wending. Meer dan 10 jaar geleden besloot ik om Fysiotherapeut en trainer te worden. Mijn levensdoel werd; zoveel mogelijk mensen zo gezond en fit mogelijk maken.

Sinds 2019 ben ik trotste eigenaar van de praktijk PhysiqCare Fysiotherapie & Gezondheid met een fantastisch team die dezelfde visie heeft. Met een aantal fysiotherapeuten, personal trainers, acupuncturist, masseuse, mentale coach en nog meer proberen we als team de mensen fit(ter) en gezond(er) te houden/maken. Zo zien wij mensen van 4 jaar oud tot 96 jaar oud, van overgewicht tot ondergewicht, van man tot vrouw. Één ding heeft iedereen gemeen met elkaar, ieder persoon heeft zijn specifieke doelen, maar ieder verhaal is uniek. Wij van PhysiqCare begeleiden mensen in hun eigen verhaal en werken aan realistische doelen. Waar een wil is creëren wij een weg.

Janine Grothauzen

Personal trainer ‘t Gooi

“ Mijn naam is Janine Grothauzen: fysio- en mckenzietherapeut, trainster en vitaliteitscoach. Op de basisschool en middelbare school vond ik gym het minst leuke vak, omdat het vaak om balspellen ging waar ik me onhandig en klein in voelde, en waarbij het meestal ging om winnen of verliezen. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut veranderde ik langaam maar zeker van een a-sportieve jong- volwassene naar een gemotiveerde sportieve zorgprofessional.

 Ineens voelde ik hoe lekker het was om te bewegen en te sporten, zonder dat het meteen om competitie ging.
Mensen steeds een stukje verder helpen, en op een autonome manier plezier laten ervaren in bewegen is wat ik heel graag doe. Als iemand op een minder goede dag bij mij komt, bekijk ik wat er op dat moment voor iemand wel nog kan. Zodat iemand na een training toch met een positievere mindset en met meer zelfvertrouwen de deur weer uitloopt! “

Met vriendelijke groet,

Janine Grothauzen
Fysiotherapeut & Vitaliteitstherapeut

www.vitaalbelang.com

Selma Guiking

Personal training in private gym te Amsterdam (Jordaan) 06-41366798

Studio Performance Boost is een privé gym in de Jordaan in Amsterdam en gaat voor niets minder dan de beste kwaliteit. Wij laten je beter presteren door ervoor te zorgen dat jij vitaler wordt. Dat betekent we je helpen op alle fronten: anders eten, beter slapen, op een andere manier met stress omgaan, stoppen met roken, minderen met alcohol. En natuurlijk: meer spierkracht en een betere conditie.

Bij Studio Performance Boost werken personal trainers die behalve trainer ook prestatiepsycholoog, health coach, vitaliteitcoach of fysiotherapeut zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en je altijd verder helpen, wat je doel ook is.

Contactpersoon Selma Guiking , de trainingen zullen door een aantal trainers worden gegeven. Per klant wel 1 trainer.

Timo

Keep on track personal trainers Haarlem 

Tien jaar geleden besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. En je raadt het al, mijn passie is sporten.

 Ik heb veel takken van de sport beoefend en uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in personal trainer. Samen met mijn kennis over trainingskunde en de anatomie van het menselijk lichaam kan ik de trainingen effectief op jou afstemmen. Daarnaast kan ik, door de ervaringen die ik heb opgedaan en door op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingsmethoden, jou een groot scala aan oefeningen aanbieden. Hiermee blijven de trainingen uitdagend en help ik jou je doelstellingen te bereiken.

Sam

Keep on track personal trainers Haarlem

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk voor mij. Je fit, blij en fijn in je lijf voelen. Mijn doel is dan ook om je te begeleiden naar een levensstijl die jij de rest van je leven kunt toepassen. Balans tussen gezond leven en genieten.

“Als kind heb ik ongeveer alle sporten wel beoefend en wilde ik het liefst alles tegelijk. inmiddels is fitness mijn grootste passie geworden. Je ziet snel vooruitgang en het toenemen van spiermassa heeft veel gezondheidsvoordelen!

Marije van Soest

Personal trainer het Gooi e.o.

Marije is gediplomeerd orthomoleculair epigenetisch therapeut en begeleidt patiënten om tot een optimale gezondheid te komen middels voeding, suppletie en beweging.

Tijdens haar consulten begeleidt zij patiënten met veel voorkomende klachten in een traject tot herstel. Dit kan zijn wanneer je bent vastgelopen in pogingen om een gezond gewicht te krijgen, maar ook in jouw zoektocht naar gezondheid. Haar missie is om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! Dit combineert zij in haar rol als Personal Trainer bij BRAFE, waarin ze fysiek werkt om doelen te bereiken met klanten.

Ankie Horjus

Freelance Budgetcoach 

Mijn naam is Ankie Horjus, en ik ben financieel coach. Bedrijven huren mij in om medewerkers te helpen. We kunnen allemaal in omstandigheden komen waardoor je minder hebt te besteden. Als je dan niet goed weet hoe je je geldzaken aanpakt, kun je in de problemen raken. Om dat te voorkomen zorgt de medewerker samen met mij voor overzicht in de financiën, en we zijn pas klaar als we een begin hebben gemaakt met sparen voor de lange(re) termijn. Door dat uitzicht komt er weer rust en ruimte!

Een jaar of 10 terug werkte ik op de fraude afdeling van een bank. Zoals dagelijks gebeurde belde er een klant die flink overstuur was omdat er fraude was gepleegd met de creditcard. Tijdens dat specifieke gesprek kwam het bij mij ineens binnen dat dat was wat ik wilde: mensen gerust stellen over hun geld. Alles wat ik daarvoor heb gedaan viel toen als een puzzel in elkaar. Nu is het zoals Meat Loaf ooit opmerkte: dankzij mijn klanten kan ik doen wat ik het allerliefste doe!

Voeg je header hier toe

Functie omschrijving Functie omschrijvingFunctie omschrijving  

Hier komt de omschrijving van de intro. Hier komt de omschrijving van de intro.Hier komt de omschrijving van de intro.Hier komt de omschrijving van de intro.Hier komt de omschrijving van de intro.Hier komt de omschrijving van de intro. 

Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. 

Voorbeeld

Personal trainer het Gooi e.o.

Marije is gediplomeerd orthomoleculair epigenetisch therapeut en begeleidt patiënten om tot een optimale gezondheid te komen middels voeding, suppletie en beweging. 

Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst. Hier komt de omschrijving van de broodtekst.