Het team

Nora Visser

Nora Visser is eigenaar en oprichter van Wille. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, bemiddeling en detachering. Na haar studie Beleid Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam werkte zij enkele jaren in de uitzendsector. Vervolgens stapte zij over naar de non-profitsector en werd zij hoofd van de afdeling Detacheren bij een Sociale Werkvoorziening. In 2010 besloot zij haar eigen bedrijf op te richten waarbij de focus ligt op de persoonlijke, 1-op-1 begeleiding van mensen in hun zoektocht naar een passende baan.

“Wille betekent ‘Plezier’ in het Fries. Ik woon en werk in de Randstad maar ik ben geboren en getogen in Friesland. De Friese naam is dan ook een knipoog naar mijn roots. Mensen die bij ons aan tafel komen zijn het plezier vaak een beetje kwijtgeraakt door bijvoorbeeld ontslag of ziekte. Het kan ook gebeuren dat mensen per toeval in een vakgebied rollen als ze jong zijn. Lees meer

Tanja Huygens

Tanja is loopbaan- en reïntegratieadviseur bij Wille. Zij is jaren werkzaam geweest bij een commercieel bedrijf en heeft ruim 11 jaar als leerkracht basisonderwijs gewerkt. Haar interesse voor de mens breidde zij uit met een studie Toegepaste psychologie met specialisatie ontwikkelingspsychologie. Zij is geïnspireerd door de thema’s zoals levensloop, familiesystemen, rouw, ziekte en baanverlies. Tanja is zich gaan specialiseren in re-integratieprocessen.

“Mijn rol is om een warme verbinding met onze cliënten aan te gaan. Samen een mooie ‘reis’ te maken in ontwikkeling en inzichten die nodig zijn om weer optimaal klaar te zijn voor het leven in het algemeen en ook voor de arbeidsmarkt. Wij maken gebruik van diverse materialen waarbij heel zichtbaar wordt wat er speelt of waar belemmeringen zitten. Ook wordt de toekomst inzichtelijk. Soms komt er een verdiepende ‘tafelzandbak-opstelling’ voorbij, dan kijken we naar wat zich aandient in het menselijke systeem. Lees meer

Lynsey Karijodinomo 

Lynsey is loopbaan- en reïntegratieadviseur bij Wille. Gedurende 11 jaar was zij werkzaam bij een gemeente als onder andere mobiliteitsadviseur.
Zoals voor veel klanten van Wille was het jaren geleden ook voor haar tijd om een nieuwe stap in haar carrière te zetten. Daarom heeft zij dan ook de Post HBO beroepsopleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. 

“Van nature ben ik een nieuwsgierig persoon die het fijn vindt te achterhalen wat mensen drijft, wie ze zijn of denken te zijn en waar ze goed in zijn en wat ze inspireert. Dit geeft me veel energie en maakt me enthousiast. Graag wil ik dit enthousiasme doorgeven aan anderen die voor dezelfde keuzes in hun carrière staan’. Lees meer

Stefanie Bult

Stefanie is loopbaan- en reïntegratieadviseur bij Wille. Ze heeft ruim 17 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daar diverse leidinggevende rollen bekleed. Als leidinggevende had ze altijd het meest plezier in haar werk als haar medewerkers lekker in hun vel zaten en werk deden waar ze goed in waren, rekening houdend met hun talenten, kwaliteiten en drijfveren.

“Vanuit dat plezier en die interesse is ze in 2008 haar eerste coachingsopleiding (Doelgericht coachen bij de Ommezwaai) gaan doen en daarna volgden er meer! Zoals de post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur, de opleiding tot stresscounselor en meest recent de Coach Expert opleiding. Al deze opleidingen zijn erop gericht om mensen met werkgerelateerde vragen te ondersteunen en verder te helpen, zodat ze tevredener en met meer plezier in hun (werkende) leven staan.
Lees meer

Marjolein Kempes

Marjolein is loopbaan- en reïntegratieadviseur bij Wille. Na haar studie Voedingskunde en Diëtetiek is zij het bedrijfsleven in gegaan. Zij werkte in de farmaceutische industrie als Rayon Manager en Sales Manager. De laatste jaren is zij binnen de detachering en werving & selectie actief geweest als recruiter en coach. Nu werkt Marjolein met veel plezier alweer enige tijd bij Wille als loopbaancoach. Naast het helpen van mensen aan nieuwe inzichten en een passende baan, wordt zij gelukkig van wandelen en picknicken in de bergen (liefst met uitzicht op besneeuwde toppen). Squashen ervaart zij als een mooie uitlaatklep waar zij energie van krijgt.

“Tijdens mijn werk kwam ik veel mensen tegen die een gebrek aan werkplezier ervaarden. Ik dacht: ’dat kan anders’. Daarom ben ik de opleiding arbeidsvreugde coach gaan doen. Met deze kennis kon ik met kleine oefeningen en tips mensen helpen meer werkplezier te krijgen. Centraal staan hier de vragen: waar krijg je energie van? En waarvan niet? Lees meer

Sasja Grefen

Sasja is officemanager bij Wille. Zij is 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, waar zij verschillende functies heeft vervuld. Zij heeft een aantal jaren op Aruba en Curaçao gewoond waardoor zij een brede kijk op de wereld heeft ontwikkeld. Inmiddels werkt Sasja alweer een poosje met veel plezier bij Wille. Graag laat ze alles voor onze klanten, coaches en alle anderen waarmee we samenwerken op rolletjes verlopen. Lukt het haar daarbij óók nog om een glimlach teweeg te brengen bij de ander dan is ze helemaal tevreden!

“Ik denk graag in oplossingen en kijk naar wat er mogelijk is. Ik ben een positieve vrouw en straal dit graag uit in de hoop hiermee de mensen in mijn omgeving een goed gevoel te bezorgen. Samen staan we sterker en komen we verder.
Lees meer

Britta van den Bergh Weerman

Britta is loopbaan- en reïntegratieadviseur bij Wille. Na haar studie HRM wilde zij haar kennis verbreden en is zij Psychologie gaan studeren. Zij is nu Sociaal & Organisatiepsycholoog.  

“Tijdens mijn opleiding HRM is mijn interesse gegroeid in de motivatie en drijfveren van mensen in het werkveld. Het is naar mijn mening ontzettend belangrijk dat mensen begrijpen wat hun kernwaarden zijn en hoe zij die kernwaarden kunnen vertalen naar concrete plannen op hun persoonlijke professionele gebied. Plezier en energie halen uit het werk is essentieel en ik wil graag mensen handvatten geven om dit te bereiken. Lees meer

Jacqueline Straathof

Jacqueline is loopbaan- en re-integratieadviseur bij Wille. Van oorsprong is zij bedrijfseconoom en werkte zij meer dan vijftien jaar in het bedrijfsleven als onder andere project manager en HR-business partner. Zoals veel van onze klanten heeft ook Jacqueline vervolgens een carrièreswitch gemaakt. Zij wilde mensen op een persoonlijke manier gaan ondersteunen en begeleiden. Ze wilde werk gaan doen dat er echt toe doet. Jacqueline heeft daarom de vier jarige opleiding tot therapeut & coach gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Therapie in Amsterdam.

“Van nature ben ik geïnteresseerd in iemands levensverhaal en focus me op wat er allemaal wel mogelijk is en nog wel kan. Hierbij is het belangrijk oog te hebben voor dat het soms tegenzit en hoe hiermee om te gaan. Van het bewust maken van mensen wat ze allemaal in huis hebben en mensen te ondersteunen in hun groeiproces en het weer krijgen van plezier in hun werk, krijg ik veel energie. Lees meer

Lieke Duijn

Lieke is stagiaire bij Wille. Zij studeert Toegepaste Psychologie.

“Ik ben de studie Toegepaste Psychologie gaan doen omdat ik erg geïnteresseerd ben ik wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen. Naarmate mijn studie vorderde is mijn interesse specifieker geworden. In mijn tweede jaar bemerkte ik dat mijn interesse bij het coachen van mensen ligt. Daarom denk ik dat ik bij Wille voor mijn stage op de juiste plek ben.

Ik vind het leuk om mensen te helpen en een glimlach te bezorgen. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen hun levensverhalen en wat ze heeft gebracht tot waar ze zijn en help graag waar nodig. Dit doe ik het liefst door middel van coaching.”