Werken bij Wille

Werken bij Wille

Werken bij Wille betekent werk dat er toe doet. Bij Wille draag je bij aan het vinden van het plezier in het werk en leven van heel veel mensen.

Mensen die na deze zoektocht weer verder kunnen. Die met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt weer op gaan.

Bij Wille werk je in een klein en hecht team dat op elkaar is ingespeeld. Een positieve werksfeer en aandacht voor Met plezier naar je werk gaan is tenslotte ons credo!

Nieuwe collega’s

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s: loopbaancoaches, reintegratiecoaches, stagiaires of collega’s voor ondersteunende diensten. 
Om te werken als zelfstandig loopbaan/reintegratiecoach bij Wille heb je een afgeronde HBO opleiding nodig en ruime werkervaring. Minimaal 5 jaar. Bij voorkeur heb je een opleiding gedaan in de richting van het vakgebied. 

Heb je daarnaast een optimistische inslag en kun je een beetje humor op zijn tijd wel waarderen dan pas je misschien wel heel goed in het Wille team. 
De vacatures verschijnen op deze site maar vind je ook op onze social mediakanalen. 

Een open sollicatie sturen mag natuurlijk ook. Deze mag je sturen naar 

Hoe is het om te werken bij Wille….

Wille betekent plezier en ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik bij Wille ook echt weer mijn plezier heb teruggevonden. Ik mag werk doen wat ik heel erg leuk vind en energie van krijg met mensen die hetzelfde na streven. We zijn allemaal verschillend maar wat ons allemaal “Wille” maakt is dat we o.a. enthousiast, positief en oplossingsgericht zijn en vreselijk met en om elkaar kunnen lachen. Work hard and play hard! Daarnaast kunnen we echt een verschil maken in iemands leven. Het is fijn om mensen die je begeleid te zien groeien naar meer zelfvertrouwen, meer stappen te durven nemen, meer zelfinzicht en een richting te zien kiezen waar ze misschien in eerste instantie niet eens aan gedacht zouden hebben, zeker als je bedenkt dat veel mensen behoorlijke stappen daarvoor hebben moeten zetten.
Als loopbaanbegeleiders hebben we een zelfstandig beroep. Bij Wille zitten we daarom iedere week bij elkaar en hebben we werkoverleg. Dit zijn de momenten dat we ook echt de tijd nemen om bij elkaar te zitten en dingen bespreken waar we tegen aan lopen, delen we succesverhalen en leren we van elkaar. Heel waardevol.
Naast mijn loopbaanbegeleiding doe ik bij Wille ook de coördinatie van onze flexibele schil. Wille biedt een compleet plaatje om het plezier weer terug te brengen aan de mensen die we begeleiden. Zo hebben we naast freelance loopbaanbegeleiders, ook taalcoaches, budgetcoaches en personal trainers. De taalcoaches zetten we in om mensen dat zetje te geven om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen. De budgetcoaches helpen mensen om weer financieel overzicht te krijgen. De personal trainers zetten we in als mensen bijvoorbeeld weer aan de conditie willen werken. 

Al deze disciplines dragen bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen. We zetten in om jaarlijks alle disciplines per regio bij elkaar te krijgen om ook dat gevoel van saamhorigheid te creëren, waar de professionals elkaar goed leren kennen, elkaar kunnen vinden en van elkaar kunnen leren.
Kortom ik doe zinvol werk en werk met plezier, met leuke mensen in een hecht team waar we aandacht voor elkaar hebben.
Wil je ook met en voor “Wille” werken, neem gerust contact op!
Warme groet,
Lynsey

Stagiaires

Op de vestigingen in Amsterdam en Haarlem zijn altijd 1 of meerdere stagiaires werkzaam. Als stagiaire ondersteun je de loopbaancoach bij diverse werkzaamheden en woon je de gesprekken bij die de coach heeft met de client. Een heel leerzame stage als je geïnteresseerd bent in loopbaanadvies, psychologie en of HR. Als je eraan toe bent mag je ook zelfstandig een aantal cliënten begeleiden richting werk of een andere carrière. 
Mocht je geïnteresseerd zijn en je volgt een opleiding op tenminste HBO niveau in de richting van bijvoorbeeld (toegepaste) psychologie of HRM stuur dan je reactie naar onze stagebegeleider Tanja. 

Werkervaringsplaats

Wille is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Regelmatig zoeken we voor onze clienten een werkervaringsplaats om weer werkervaring en arbeidsritme op te doen. Binnen ons eigen bedrijf bieden we deze mogelijkheid ook. Ben je op zoek naar een bedrijf waar je werkervaring kunt opdoen in ons vakgebied en/of waar je weer arbeidsritme kunt opdoen? Neem dan contact op met onze stagebegeleider Tanja.