Over Wille

Nora Visser oprichter van Wille, een van oorsprong Fries bureau, vertelt:

“Misschien ken je het wel. Je bent het plezier in je loopbaan een beetje kwijt vanwege ziekte of omdat je niet meer zo goed weet welke kant je op wil met je carriere. Of wellicht door een reorganisatie of ontslag. Dit gevoel van onvrede heeft grote impact op je leven. Werkplezier is voor werknemers in Nederland niet voor niets 1 van de belangrijkste voorwaarden om tevreden te zijn in een baan. Wat is werkplezier dan precies? Dat is voor iedereen anders. Voor sommige mensen is dat een gezonde balans tussen werk en privé, voor anderen juist een fijne werksfeer of misschien heb je wel behoefte aan een grote inhoudelijke uitdaging. En laten we eerlijk zijn, de hoogte van je salaris speelt natuurlijk ook altijd een rol.

Omdat het plezier in een baan zo belangrijk is besloot ik het bedrijf de naam Wille te geven. Het betekent ‘plezier’ in het Fries en is een knipoog naar mijn Friese roots. Tijdens het traject gaan mijn collega’s en ik samen met jou uitzoeken welke facetten belangrijk voor je zijn en welke functies of branches passend zouden zijn. Dat vinden we heel leuk en zelfs een eer om te mogen doen. Door middel van gesprekken, opdrachten, oefeningen en testen onderzoeken we jouw innerlijke motieven en drijfveren. Waar zit jouw ‘wille’ zogezegd! Tijdens het traject werken we altijd met een duidelijk doel voor ogen. We pakken zaken pragmatisch aan met een dosis gezonde nuchterheid.

We onderzoeken bijvoorbeeld niet alleen jouw drijfveren maar we houden ook rekening met jouw omstandigheden of situatie. We hebben inmiddels ervaren dat het zelfinzicht dat je bij ons opdoet ook leidt tot meer zelfvertrouwen. En echt, als je een goed en realistisch beeld hebt van wat je wil en wat bij je past dan rollen de sollicitaties er uiteindelijk zo uit en bemachtig je die mooie baan. Met hernieuwd zelfvertrouwen keer je terug naar de arbeidsmarkt en hervind je het plezier in jouw loopbaan. En dat is precies waarvoor wij het doen; daar zit nu ónze wille!”

Nora Visser oprichter van Wille
Oplossingsgerichte coaches

Wille bestaat uit oplossingsgerichte loopbaancoaches met een pragmatische instelling. Ons motto: Plezier in werk en leven! Wij richten ons dan ook op het positieve en het versterken hiervan. 

De Wille coaches hebben behalve een gerichte HBO opleiding ook een gespecialiseerde coachingsopleiding doorlopen. 
Tijdens het coachingstraject gaan we toekomstgericht te werk met een duidelijk uitgangspunt en einddoel. 

Op basis van vertrouwen en respect begeleiden wij mensen bij het verwerven van zelfinzicht, vaardigheden en kennis. Om met deze nieuwe inzichten doelgerichte keuzes te kunnen maken die bijdragen aan plezier in het werk en in het leven! 

We geloven erin dat ‘welbevinden’ niet alleen bestaat uit mentale maar ook uit fysieke gezondheid. Daarom werken we samen met de beste personal trainers die tijdens het traject tot jouw beschikking staan mocht je daar behoefte aan hebben.