Outplacement

Uit dienst

Dreigt er ontslag of is er een reorganisatie op komst binnen jouw bedrijf?
Als je je baan verliest verlies meer dan alleen je werk. Je verliest je zekerheid. Het levert soms stress en vragen op. Wille helpt je graag jouw loopbaan weer op de rails te krijgen. Onze methodes zijn gebaseerd op positiviteit en op omdenken in lastige situaties. We gaan samen met jou op zoek naar een nieuwe passende en duurzame functie.

Advies

We helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan maar we desgewenst kunnen we je ook adviseren over jouw WW uitkering, het beëindigen van jouw contract en andere financiële aspecten. Onze (financiële) adviseurs helpen je graag.

Solliciteren

We leren je zo effectief mogelijk solliciteren volgens de nieuwste inzichten en methoden zoals bijvoorbeeld die van Aaltje Vincent. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een representatief CV hebt en dat jouw Linkedin pagina op orde is. Na onze tips verstuur jij sollicitatiebrieven die to the point en doelgericht zijn. 

Personal Branding

We leren je hoe je jezelf optimaal presenteert bij een werkgever middels een goede persoonlijke pitch. Wat maakt jou bijzonder? Wat zijn jouw kernwaarden en waar sta je voor? Personal branding betekent dat jij jezelf gaat neerzetten als een sterk merk. Moet je jezelf dan beter en mooier voordoen dan je bent? Nee zeker niet. 

Beloof geen dingen die je niet kunt waarmaken. Bij Wille leer je hoe je een goede pitch neerzet maar wel dicht bij jezelf blijft. Jouw persoonlijkheid en authenticiteit komt naar voren. Alleen op deze manier wordt het een presentatie waar jij je goed en krachtig bij voelt en dat is precies wat de potentiële werkgever voelt.

Netwerk

In de zoektocht naar een nieuwe baan is het netwerk dat je hebt belangrijk. We geven jou tips en tricks om jouw eigen netwerk zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Daarnaast boren we natuurlijk ook ons eigen uitgebreide netwerk aan om jou die mooie baan te bezorgen.

Ja!

Ik meld mij graag aan voor een kennismakingsgesprek. Klik hier